4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Tekden'den öğrencilere iftar

Kayseri Tekden Hastanesi, Türk dünyası öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Geçen sene Ramazanda verilen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeği, bu yıl da Türki Cumhuriyetleri'nden üniversite okumaya gelen öğrencilerin geniş katılımı ile gerçekleşti. Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Op. Dr. Kemal Tekden, “Bu kadar güzel insanlarla yemekte buluşmak çok güzel bir hadise. Gelecekte ülkelerinize döndüğünüzde ve çok büyük insanlar olduğunuzda Türkiye'yle olan bu kardeşliği unutmamanızı istiyorum. Her ne kadar istediğimiz gibi sizlerle ilgilenemesek de sizleri çok seviyoruz. Sizlerin her türlü dertleri ve sorunlarıyla ilgilenebilirim. Benim kapım her zaman sizlere açıktır. Kardeşliğimizin uzun süre devam etmesi diliyorum” dedi.

Kırım Özerk Cumhuriyeti Türkiye Gönül Elçisi Recep İçin de, “Çok çalışıp, çok kaliteli insanlar olmanız gerekir. Ülkenize döndüğünüzde Türkiye'yi Kayseri'yi ve Tekden Hastanesi'ni unutmamanızı diliyorum. Önünüze çıkan engeller hiçbir zaman size mani olmasın” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 13:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?