5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Temiz Talas için konteynır yatırımı!

TALAS BELEDİYESİ 600 ÇÖP KONTEYNIRI ALDI

Kayseri'nin Talas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kullanılmak üzere 600 adet çöp konteynırı satın alındı.

Açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, daha temiz bir çevre için 600 çöp konteynırı aldıklarını söyledi.

Başkan Yıldırım, “İlçemizin temizliğine gösterdiğimiz özen ve titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar aralıksız sürmektedir. Başta yeni bağlanan mahallelerimiz olmak üzere cadde ve sokaklarda katı çöp atıklarını toplamak üzere eskiyen ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni konteynır aldık. Mahallelerimizin bir çoğunda zamanlı çöp toplama sistemine geçmemiz, aynı zamanda konteynır ihtiyacımızı oldukça azalttı. Zamanlı çöp toplama sistemi sayesinde konteynır maliyetlerinde önemli derecede tasarruf sağlamaktayız. Ancak zamanlı sistemi uygulayamadığımız cadde ve sokaklarda ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni aldığımız 400'lük tekerlekli ve frenli çöp konteynırlarını yerleştiriyoruz. Yeni bağlanan mahallelerimizde çöp konteynırı ihtiyacını da gidermiş bulunmaktayız. İlçemizin temizliği için 4 çöp toplama kamyonu, 1 adet katı atık toplama kamyonu, 1 adet semitreyler TIR'ı, 3 adet süpürge aracı ve 100 personelle yoğun bir mesai gerçekleştirmekteyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 22:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?