3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Terör yanlısı gösterilere tepki!

Türk Eğitim-Sen Kayseri Şubesi, terörist başı Abdullah Öcalan'a kötü muamele edildiği iddiasıyla yapılan gösterileri kınadı.

Türk Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, terörist başı Abdullah Öcalan'a yapıldığı iddia edilen kötü muamele bahane edilip Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde gösteri düzenlendiğini belirterek, "Van'daki gösteriler sırasında bir evin penceresindeki rengini büyük Türk milletinin kanından alan "Mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü" bayrağımıza yapılan saldırı, kanımıza dokundu" dedi.

Öztürk, devlet ve idarecilerin kendi sınırları içerisinde bağımsızlığının sembolü, şerefi, haysiyeti, onuru ve namusu olan bayrağa karşı yapılan saldırıyı karşılıksız bırakmamaları gerektiğini söyledi.

Öztürk, "Demokrasi, insan hakları bahanesiyle ülke bölünüyor, gözlerinizi açınız. Polis ve askerin eli kolu bağlanıp teröristlere sonsuz haklar veriliyor. Bu haklar da bunları cesaretlendiriyor. Bu cesaretle dağdakilerle birlikte şehirdekiler ve Meclis'tekiler çeşitli denemelere girişiyorlar" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:38:18
Güncelleme :21 Ekim 2008 Salı 16:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?