5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

TFF heyeti Kayseri'de

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi.

Sabah saatlerinde tarifeli uçakla Erkilet Havalimanı'na gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener ile beraberindeki TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, havalimanında Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ve Erciyesspor Kulübü Başkanı Sabri Büyükbahçeci tarafından karşılandı. İlk olarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret eden TFF heyeti, Belediye Toplantı Salonu'nda bulunan Kadir Has Stadyumu Kompleksi ve Erciyes Master Planı Projesi maketlerini inceledi.

Daha sonra Kadir Has Şehir Stadyumu'na geçen TFF Başkanı Özgener ve beraberindeki heyete, Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki tarafından bilgiler verildi. Özgener ve beraberindekiler, daha sonra stadyumun soyunma odaları, basın odası, localar ve raylı sistem stadyum bağlantısı hakkında da bilgiler alarak, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Stadyumdan sonra Erciyes Dağ yolu üzerinde bulunan Kıranardı Sosyal Tesisleri'ne geçen TFF Başkanı Özgener ve beraberindeki heyetin, burada öğle yemeği yedikten sonra Erciyes Kayak Merkezi'ne geçerek incelemelerde bulunacakları belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 14:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?