5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Ticarete geldi, kazada öldü

KAYSERİ'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Şanlıurfa'dan 3 gün önce çelik kapı almak için geldiği Kayseri'de trafik kazası geçiren sürücü, sıkıştığı otomobilin içerisinde hayatını kaybetti. Sürücünün çalan telefonuna bakan arkadaşı ise, "Ahmet sizlere ömür" diyerek ailesine en acı haberi verdi.

Çelik kapı üreticisi Ahmet Toprak, 3 gün önce Şanlıurfa'dan arkadaşı Mehmet Emin ile birlikte çelik kapı satıcıları ile görüşmek üzere Kayseri'ye geldi. Ağaç İşleri Sanayisi'nde bulunan çelik kapı satıcıları ile görüştükten sonra Ahmet Toprak, arkadaşını bıraktığı OSB'ye gitmek için 63 YR 966 plakalı otomobille yola çıktı.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 40'ıncı cadde ile 14'ncü caddenin kesiştiği kavşağa girdiği esnada Ahmet Toprak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yola savrularak takla atan otomobil içerisinde sıkışan Toprak, olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşı Mehmet Emin, kazayı duyması üzerine geldiği olay yerinde sinir krizleri geçirirken, bir süre kendisine gelemedi. Adeta hurdaya dönen otomobil içerisinde çalan telefona cevap veren Mehmet Emin, ailesine en acı haberi vererek "Arkadaşım Ahmet, sizlere ömür" dedi.

 Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden Ahmet Toprak'ın cesedi otomobil içerisinden çıkarılarak ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 14:16:00
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 15:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?