4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Tiyatroculardan başarılı performans

Antakya Belediyesi'nin davetlisi olarak bu şehre giden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tiyatro topluluğu, sahnelediği oyunla salonu dolduran seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nün Antakya Kültür Merkezi'nde sahneye koyduğu 'Ahududu' adlı oyuna Antakyalıların ilgisi büyüktü. Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu başta olmak üzere şehrin önde gelenlerinin de izlediği tiyatro gösterinin sonunda salondaki seyircilerin oyuncuları ayakta alkışlaması görülmeye değerdi.

Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, ''Bizleri Antakya'ya davet eden sayın Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na çok teşekkür ederiz. Sizlere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin ve tüm Kayserililerin selamlarını getirdik'' dedi.

Günün anısına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Durukan'a plaket veren Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise, "Böylesine başarılı bir oyun sergiledikleri için tüm oyuncuları tebrik ederim. Bugün belediyecilik denilince Türkiye'de akla ilk gelen şehir Kayseri ve Mehmet Özhaseki'dir. Belediye başkanlığımızın ilk yıllarında Sayın Mehmet Özhaseki'den şehrimiz için destek aldık. Önümüzde Kayseri gibi güzel bir örnek vardı. Bizim talep etmemiz neticesinde teknik elemanlarını şehrimize göndererek bizlere yardımcı oldular. Şimdi de şehrimizin kültür sanat hayatına renk katan konservatuar tiyatro bölümü şehrimizde kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:55:32
Güncelleme :2 Aralık 2008 Salı 16:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?