5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Tolunay'dan ayrılık sinyali

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftardan gelen tepkilere sitem ederek, ayrılık sinyali verdi.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevde olduğu 2 yıllık sürede Kayserispor'a önemli başarılar getirdiğini, ancak anlamsız bir tepkiyle karşılaştığını ifade etti.

Kayserispor'un başarısı için elinden geleni yaptığını ve Kayserispor'u kendi kulübü gibi gördüğünü belirten Kafkas, ortada bir başarısızlık olmamasına rağmen gösterilen tepkilere anlam veremediğini vurguladı.

Yolun sonuna geldiğini gördüğünde görevini bırakacağını anlatan Kafkas, şunları söyledi:

"Bir yerlerde uzun süre kalmak insanı yıpratıyor. Kulüp için her şeyimi verdim. İki yılda takım bir sürü puan topladı. Türkiye Kupası'nı aldı. Ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Çok sayıda genç yeteneği takıma kazandırdık. İçim çok rahat. Ama başarıyla birlikte paramız büyümüyor. İstediğimiz her oyuncuyu getiremiyoruz. Geçen yıldan beri anormal bir tepki var.

Bu işi ya adam gibi yapacağım ya yapmayacağım. Çünkü ben onurlu bir insanım. Yolun sonunun geldiğini görürsem bırakırım. Hak etmediğim şeylerle karşılaşıyorum.

Ortada başarısızlık yokken bu tür tepkiler olmasından etkileniyoruz. Biz de insanız."

Kayserispor'a gelirken birçok kulüpten gelen teklifi elinin tersiyle ittiğini vurgulayan Kafkas, "Burası benim ilk kulübüm, birçok teklifi elimin tersiyle ittim. Kulübe zarar gelmesini kendime zarar gelmiş gibi görürüm.

Fakat insanların da bize hak vermesi lazım. Bir takım şeyler sınırı aşıyor. Gidişata göre bir karar vereceğim. Bu konuda yöneticilerle görüşme yapmadım.

Sonuçlar bizi belli bir yere getirecek. Tahammül kalmadı. Kimseye saygısızlık yapmadım, bana da saygısızlık yapılmasını istemem" diye konuştu.

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 15:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?