4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Toplu sözleşmede mutlu son!

Talas Belediyesi Hizmet iş sendikası ile 2 yıllığına toplu sözleşme imzaladı.

Başkan Rifat Yıldırım Sendika Başkanı Halil Özdemir’le 96 işçi adına imzaladığı sözleşmede, işçilerin alın terinin karşılığını huzurlu bir ortamda aldıklarını ifade etti.

Hizmet iş sendikası ile toplu sözleşme imzalayan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “Biz çalışanlarımızla huzurlu bir aileyiz. Bu işyeri bu şehir hepimizin. İmkanlarımız dahilinde çalışanlarımıza belirli oranlarda artış sağladık. Çok şükür mali olarak hiçbir sıkıntımız yok. Huzurumuz elbette hizmetlerimizin kalitesine yansımaktadır. Bu toplu sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu moral ve motivasyonumuzla tüm personelimizle birlikte daha iyi hizmetler gerçekleştirmek için çalışıyoruz” şeklinde ifade etti.

Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ise 96 işçi adına imza altına aldıkları toplu sözleşme ile 1. yıl net 140-150 YTL, 2. yıl ise aynı oranda maaşlara ek ücret ödeneceğini belirterek, çalışanların belediyeden alacaklarının bulunmadığını ifade etti. Özdemir çalışanların haklarının zamanında ödendiğini belirterek, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a teşekkür etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 15:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?