4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Topuz Fenerli oldu!

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz ile Kayseri'de saatler süren görüşmenin ardından anlaşarak, Kayserisporlu futbolcuyu yanına alarak İstanbul'a döndü.

Başkan Aziz Yıldırım, bugün özel uçakla geldiği Kayseri'de, Kayserispor Kulüp yöneticileri ile gece saat 23.50'ye kadar kulüp tesislerinde görüşmeler yaptı. Antalya'dan Kayseri'ye gelen Mehmet Topuz'un da katıldığı görüşmeler gece yarısı sona ererken, tarafların anlaştığı bildirildi. Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz'u da yanına alarak gece saat 00.15 sıralarında Kayserisporlu yöneticilerle birlikte kulüpten Erkilet Havaalanı'na geçti.

Havaalanına girişte Aziz Yıldırım'ın hayli neşeli olduğu dikkatlerden kaçmazken, Mehmet Topuz ise kameralara sırtını çevirerek içeri girdi. Aziz Yıldırım ile birlikte Mehmet Topuz ve Kayserisporlu bazı yöneticiler özel uçak ile İstanbul'a hareket etti. Topuz'un Sarı-Lacivertli ekip ile anlaştığı ve transferinin imzaya kaldığı öğrenildi.

Önceki haber

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferini bitirmek için Kayseri'ye geldi.

Başkan Aziz Yıldırım, Kayserispor kulüp tesislerinde, Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz ve menajeri ile bir araya geldi.

Görüşmede tarafların anlaşmaya vardığı ve Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imza attığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 09:43:30
Güncelleme :13 Haziran 2009 Cumartesi 10:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?