5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Kayseri'de meydana gelen kazada 4 kişilik aileden sürücü olan baba hayatını kaybederken anne ve çocukları yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Kayseri-Pınarbaşı Karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan Kayseri istikametine gitmekte olan Ahmet T. (34) idaresindeki 34 AF 7050 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında virajı alamayarak takla attı. Kaza sonrası otomobil içerisindeki anne Gülşen T. ile çocukları Okan ve Mehmet T. yaralandı. Otomobil sürücüsü baba Ahmet T. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne Gülşen T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Okan ve Mehmet T.'nin ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 19:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut karabga IP: 88.229.92.xxx Tarih : 21.08.2009 23:21:10

çok üzülerek sylüyorum ki kayseride artan trafk kazaları üzüyor.ölen vatandaşımıza allah rahmet eylesin sağ kalan vatandaşlarımıza ise allahtan acil şifalar ve sabır dilerim aynı olay 9 ay önce bizim başımızdan geçtiği için bu tür olayları bende yaşamıştım allah rahmet eylesin