30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Trafik kazası:2 yaralı

Kayseri'de bir servis otobüsünün çarptığı otomobil metrelerce sürüklenirken, otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılardan birisini uzun uğraşlar sonrasında sıkıştığı yerden çıkardı.
 
Edinilen bilgiye göre, Sivas Caddesi Gima Kavşağı'nda bir fabrikanın işçilerini taşıyan Özkan Sönmez (42) yönetimindeki 38 DK 820 plakalı servis otobüsü, Sivas Caddesi istikametinden seyrederken Gima Caddesi istikametinden gelen Deniz Güden (34) yönetimindeki 38 NZ 147 plakalı otomobile çarptı. Otobüsün çarptığı otomobil metrelerce sürüklenirken, otomobil sürücüsü Deniz Güden ile eşi Özgen Güden (26) yaralandı. Otomobil sürücüsü Deniz Güden. servis otobüsündeki işçilerin yardımıyla otomobil içerisinden çıkarılırken, eşi Özgen Güden otomobil içerisinde sıkıştı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin uzun süren uğraşlarıyla Özgen Güden sıkıştığı yerden çıkarılarak, eşi Deniz Güden ile birlikte Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Otobüs şoförü Özkan Sönmez, Deniz Güden'in kırmızı ışıkta geçtiğini iddia ederek, "Sivas Caddesi istikametinde gidiyordum. Işık bana yeşil yanınca hızımı kesmeden geçeyim istedim. Birden otomobil önüme fırladı. Vurmamak için kaçtım ama yinede kurtaramadım ve vurdum. Bizde bir yaralı yok ama otomobil içerisindeki 2 kişi yaralandı" dedi.
 
Sıkışan yaralıyı çıkarmak üzere çağrılan itfaiye ekipleri yaralının çıkarılarak hastaneye gitmesi üzerine, kaza mahallindeki cam kırıklarını yıkadı. Kaza yapan servis otobüsünün işçileri başka bir otobüsle çalıştıkları fabrikaya gönderilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 10:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?