30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Trafikte dehşet saçtı

Kayseri'de, hatalı sollama yapan sürücü, önce seyir halindeki bir otomobile, ardından park halindeki araca, daha sonra da yaya devriye yapan trafik polisine çarptı. Yaralı trafik polisi, ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde, İstasyon Caddesi üzerinde Muhittin Baykara yönetimindeki 38 Paris Perde 001 plakalı otomobil, önünde seyreden ve parka girmek üzere kaldırıma yanaşan Ahmet Güner yönetimindeki 58 HC 364 plakalı otomobili sağından sollamaya kalktı. Muhittin Baykara önce Ahmet Güner'in kullandığı otomobile sağından çarptı, daha sonra hızını alamayarak park halindeki Emin Tıraş'a ait olduğu belirlenen 38 RC 700 plakalı otomobile çarptı. 2 otomobile çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden Muhittin Baykara, yaya devriye görevini ifa eden Leyla Çivil isimli trafik polisine çarptı. Yaralı polis memurunun yardımına mesai arkadaşları yetişirken, Çivil Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yaralı polis memuru Leyla Çivil'in sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 10:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?