4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Trafo binalarına estetik görünüm

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan elektrik trafo binalarının çirkin görüntü oluşturduğu gerekçesiyle boyatarak estetik ve güzel bir görünüme kavuşturdu.

Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan elektrik trafo binalarının görüntüsünün şehrin estetik yapısından uzak çirkin bir görünüm arz ettiğini söyledi.

Trafo binalarının duvarları bir takım kişilerce adeta yazı tahtası gibi kullanıldığını kaydeden Büyükkeçeci, "Biz tüm bu olumsuzluklara son vermek için bir ihale yaptık. Trafo ve bina yüzeylerine estetik görünüm kazandırmak için yaptığımız ihaleye 2 firma katıldı. Bu firmalardan Estetik Çevre ve Tasarım Limited Şirketi’nin verdiği fiyat cazip geldiğinden dolayı 2008 yılı için 24 trafo binamızın yüzeyini oldukça şık ve estetik görünüme kavuşturduk. Böylelikle dış yüzeyi bakımsız ve çirkin görünümde olan trafo binaları eski Kayseri evleri motifiyle uyumlu hale getirilerek şehrimize güzel ve farklı bir görünüm kazandırılmış oldu. 24 trafo binamızın yapımı ile ilgili olarak firmaya yaklaşık 96 bin YTL ödeme yaptık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?