4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Tuğba altın madalya ile döndü

İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılan 'Güney Avrupa ve Güney Afrika Ülkeleri Gençler Atletizm Şampiyonası'na katılan Kayseri Şekerspor atletlerinden Tuğba Karakaya altın madalya ile döndü.

Madrid'de gerçekleştirilen müsabakalarda yaklaşık 40 sporcu ile ülkeyi temsil eden Kayseri Şekerspor atletlerinden Tuğba Karakaya bin 500 metreyi 4 dakika 25 saniyede kat ederek altın madalya kazandı.

Elde ettiği zamanlama ile dünyaca ünlü atletimiz Süreyya Ayhan'ın daha önce kırdığı rekora ortak olan Tuğba Karakaya'ya Kayseri Şekerspor Bireysel Sporlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serap Şule Kalın tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

6 yıldır Kayseri Şekerspor Kulübü adına mücadele ettiğini belirten Karakaya, "Hocam Süleyman Altınok tarafından hazırlanarak katıldığım bütün turnuvalarda ülkemi ve takımımı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Bu başarı da benim için sürpriz olmadı. Hedefim olimpiyatlarda ülkemiz ve takımım adına madalya kazanmak olacak" dedi.

Kayseri Şekerspor Bireysel Sporlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serap Şule Kalın ise, elde edilen bu başarının doğru yolda olduklarının bir kanıtı olduğunu söyledi. Serap Şule Kalın, "Kayseri Şekerspor olarak amacımız, yetenekli gençlerimize kol kanat gererek onları ülkemize yararlı bireyler haline getirmektir. Bununla beraber kazandığımız her başarı bizim bu işe sıkı bir şekilde sarılmamızı sağlamaktadır" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 18:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?