3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Tuğba Ekinci'ye yoğun ilgi

Şarkıcı Tuğba Ekinci, iş yeri açılışına katılmak üzere geldiği Kayseri'de büyük ilgiyle karşılandı.

Hikmet Kayıcı'nın Fuzuli Caddesi üzerinde rent a car faaliyeti gösterecek iş yerinin açılışı, şarkıcı Tuğba Ekinci'nin katılımıyla gerçekleşti. Açılış öncesi gazetecilerle sohbet eden Ekinci, bir kilo pastırmayla herkesin kendisini Kayseri'ye çağırabileceğini söyledi. Sohbet esnasında Ekinci, "Merak ediyorum, Kayserililer mi daha uyanık, ben mi? Bütün Türkiye Kayserilileri uyanık biliyor ama ben Karslıyım" dedi.

İş yeri sahibi Hikmet Kayıcı'dan pastırma ve su böreği isteğinde de bulunan Tuğba Ekinci, sanatçı Funda Arar'ın Kayseri'ye gelip gelmediğini sordu. Tuğba Ekinci, "Açılışa benden önce Funda Arar'ın geldiğini söylüyorlar, doğru mu? Çok seviyorum. Çok iyi bir ses. Ama beni çağırıp sonra başkalarını da davet ederseniz darılırız. Ama yanlış anlamasınlar. Funda Arar çok değerli bir sanatçı. Ben espri yapıyorum" dedi.

Yeni çıkardığı albümünde aile planlamasına dikkat çekmek için 'Condom' isimli şarkıyı seslendiren Tuğba Ekinci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "üç çocuk" isteğinin de fazla olduğunu ima etti. Yapılan sohbetin ardından Hikmet Kayıcı ve Kayserili işadamı Selami Şimşek ile birlikte iş yerinin açılış kurdelesini kesen Tuğba Ekinci, Nevşehir'in Avanos ilçesinde vereceği konser için Kayseri'den ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?