4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Tuna Parkı açılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tuna Parkı, bugün düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak.

Eski Bünyan Garajı'nın yerine yapılan 35 bin m² büyüklüğündeki parkta mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kaykay pisti, çocuk oyun alanı, yetişkinler için mekanik aletli spor sahası, oturma grupları, pergolalar ve kamelyaların yanısıra 1 adet şelale fonksiyonlu havuz ile fıskiyeli havuzlar yer alıyor. Ayrıca parkın kenarında 180 araçlık da otopark bulunuyor.

Tuna Parkı ile birlikte parkın hemen yanında bulunan Ağırnas Şimsek Spor Kulübü'ne ait spor tesislerinde de iyileştirmeler yapılarak, tesisin spor sahası ve çevresi düzenlendi, seyirci için tribünler yerleştirilerek amatör maçların oynanabileceği bir spor tesisi haline getirildi.

6 Kasım Perşembe günü düzenlenecek olan tören saat 12.30'da başlayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 09:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.120.xxx Tarih : 6.11.2008 16:09:08

BAŞKAN. park ve bahçeler önem veriyorsunuz bir tarafıda bozuyorsunuz her geçen gün,MERKEZ BANKASI caddesine bir turist aracını park edemedik,bir taraftan parkçı,diğer taraftan,emniyet anlamak mümkün değil,esnafın iş yeri önünden işgaliye alıyormusunuz alınmıyorsa neden,sandalye veta benzeri şeylerle yolun kısa sürede park edilememmektedir,yabancı turis yolu, caddeyi çekimle avrupada iyi reklamınızı yapacak bilesiniz??hiç hoş değil.