1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Turizm yatırımları sürüyor

Dünyada 168 bin çalışanı bulunan ve 90 ülkede, 4 bin 200'den fazla otelin işletmeciliğini üstlenen Accor Hotels ile yola çıkan Akfen GYO (Gayrimenkül Yatırım Ortaklığı) turizm yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kayseri'ye de yapılacak Novotel ve Ibis Otel'in temeli düzenlenen törenle atıldı.


Mart ayından itibaren İstanbul'da, Eskişehir'de şehir otelleri zinciri projesini hayata geçirmeye başlayan Akfen GYO, Kayseri'de Novotel ve Ibis Otel'in temelini atttı.

Törene, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Taş, Melikgazi Kaymakamı Mesut Demirkol, Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve Mustafa Elitaş ile Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak'ın yanısıra çok sayıda sanayici katıldı.


Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye genelinde iş amaçlı seyahat eden kesime yönelik yüksek kalitede hizmet verecek uluslararası otel zincirinin projelerine hızla devam edeceğini söyledi.

Accor Hotels'in dünyanın üçüncü en büyük otelcilik grubu olduğunu belirten Akın, "Akfen GYO'nun Kayseri'de temelini attığı otel projelerinin, günden güne büyüyen Kayseri sanayisi ve ihracat kapasitesiyle birlikte, hizmet sektörünün de gelişmesine katkı sağlaması ve Kayseri için büyük bir öneme sahip ticaret sektörüne destek olması hedefleniyor" dedi.


iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 11:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?