4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Türk Telekom bayilerini ödüllendirdi

Kayseri Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde başlatılan ‘Turbo Sat Turbo Kazan’ kampanyasında en çok satış yaparak, dereceye giren TT Net bayilerine ödül verdi.

Dinçerler Kule Restaurantta gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom İl Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, Kayseri’de bulunan 35 adet Türk Telekom bayisinden üç tanesinin Türkiye çapında satış yaparak, ilk 40 içerisine girdiklerini söyledi.

Tohumoglu, “Özelleşmenin ardından bayilere ilave olarak tanınan yetki içerisinde, Kayseri’de bir yıllık çalışma performanslarını gördükten sonra bundan sonra ki yıllarda bayilerin Telekom’un yükünü hafifleteceğini gördük. Kayseri İl Müdürlüğü olarak 2007 yılı içerisinde yaklaşık 30 bin adsl abonesi kazandık. Bunun yüzde 35’ini bayilerin yaptığını gördük. Bundan sonra ki dönemlerde bayilerimiz, A, B ve C tipi bayilikler oluşturularak, ilin yapısına göre olması gerektiği kadar bayilikler kurarak, hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Türk Telekom İl Müdürü Yılmaz Tohumoğlu’nun konuşmasının ardından, Türkiye’de bulunan bin 800 bayi içerisinde en iyi performansı göstererek satış yapan ve ilk 30 içerisine giren 9 nolu bayi Latif Aydemir’e, Türk Telekom İl Müdürü Yılmaz Tohumoğlu tarafından laptop bilgisayar hediye edildi. Kampanyada ilk 40 içerisine giren 1 nolu bayi Fatih Erkan’a LCD ekran televizyon, il bazında en çok satış yapan 3. bayi olan 32 nolu bayi Seyfi Uçar’a ise cep telefonu hediye edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 11:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muammer Kahveci IP: 85.110.38.xxx Tarih : 1.07.2008 14:55:42

Sn.Yılmaz Tohumoğlu'nu başsrılı çalışmalarindan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.