4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Turkcell'den 'mobil sohbetler' toplantısı

Turkcell Kurumsal Hizmetler’in düzenlediği "Mobil Sohbetler" Kayseri’de gerçekleştirildi. Şirket yöneticileri ve yerel yönetimin katıldığı toplantının gündemini AB’ye üyelik süreci ile bu süreçte karşılaşılacak riskler ve fırsatlar oluşturdu.

Mobil iletişim çözümleriyle kurumların verimliliğini artırmayı hedefleyen Turkcell Kurumsal Hizmetler, Kayseri iş ve üretim çevrelerine yönelik olarak "AB’ye tam üyelik sürecinde bulunduğumuz nokta" konulu toplantı düzenledi. Uzmanların ve Turkcell yöneticilerin katıldığı sonbetlerde, gelecekte genel olarak Türkiye’yi özel olarak ise Kayseri’yi nelerin beklediğini tartışan katılımcılar, AB üyelik sürecinin getireceği riskleri ve fırsatları birarada değerlendirdi.
Moderatörlüğünü gazeteci Mithat Bereket’in üstlendiği toplantıda AB Uzmanı Can Baydarol, AB ile başlaması muhtemel müzakere sürecinin Türkiye’de yarattığı değişiklikleri değerlendirirken, yatırımların artması ve Türkiye’nin sürdürebilir büyümeye geçmesi için, herkesin kendi işini iyi yapması gerektiğini vurguladı.

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Develi, KOBİ’lerin rekabet ortamında dünya pazarlarından pay alabilmeleri için iletişim ve bilgi teknolojilerinden verimli biçimde yararlanmaları gerektiğini belirtirken, Erciyes Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin de AB ile bütünleşme sürecinin Kayseri’de yaratacağı fırsat ve riskleri değerlendirdi. Turkcell Kurumsal Hizmetler Yöneticisi Hakan Erenoğlu ise, verimliliği artıran ve rekabette farklılık yaratan kurumsal mobil iletişim çözümleri üzerine bir sunum yaptı.

Soru cevaplarla bir sohbet biçiminde düzenlenen "Mobil Sohbetler", daha önce de Antalya, Konya, Bursa, Denizli, Adana ve Gaziantep illerinde tertiplenmişti.

kayseri
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 15:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?