30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Türkiye Bayanlar Basketbol 1.Ligi

TED Kayseri Kolejspor Bayan Basketbol Takımı Kulüp Basın Sözcüsü Aydın Şerbetçioğlu, bayan basketbol takımının ligde namağlup takımlarından Mersin Büyükşehir Belediye Spor'u 16 sayı farkla yendiklerini söyledi.
 
Karşılaşmanın başından sonuna üstünlüğü TED Kayseri Kolejspor Bayan Basketbol takımının sağladığını ifade eden TED Kayseri Kolejspor Kulübü Basın Sözcüsü Aydın Şerbetçioğlu, Mersin'de Kayserililerin büyük destek aldıklarını belirterek, "Sezon başındaki hedefimiz olan ilk 5 içerisinde olarak Avrupa Kupaları'nda Kayseri'yi temsil etme yolunda 3. sıraya yerleştik. Mersin'de bulunan Kayserililer ve Kayseri'den kafile ile birlikte Mersin'e giden yönetici ve ailelerin verdiği destek maç boyunca devam etti. Galibiyet çoşkusunu hep birlikte yaşadılar. Geçen sene olduğu gibi bu sene de takımımızı Mersin'de ağırlayan Kayserili işadamı Melih Aydoğdu'ya Kulüp Başkanımız Ömer Yağmur teşekkür plaketi verdi" ifadelerini kullandı.
 
TED Kayseri Kolejspor Bayan Basketbol Takımı Kulüp Basın Sözcüsü Aydın Şerbetçioğlu, takımın dinlendikten sonra Ceyhan Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 14:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?