5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Türkiye birincisinden KTO'ya ziyaret

Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) sözel-1 ve eşit ağırlık-1 puan türlerinde Türkiye birincisi olan Kayseri Özel Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Öztürk ve Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci’yi makamında ziyaret etti.

Hasan Ali Kilci, Başkan vekilleri M. Asaf Mehmetbeyoğlu ve Mustafa Erçalık ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet adına konuşan Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin, kurumları bünyesinden böyle başarılı bir öğrenci çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yetkin, Kayseri Ticaret Odası’nın eğitime ve başarılı gençlere yönelik yaklaşımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Hasan Ali Kilci de, Mustafa Öztürk’le gurur duyduklarını belirterek, “Özellikle üst kuruluşumuz olan TOBB’un Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkılarıyla 1994 yılında inşa ettirilen Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi’nden bir öğrencinin böyle büyük bir başarıya imza atması bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor” dedi.

Ziyaretin sonunda başarılı öğrenci Mustafa Öztürk’e, Kilci tarafından altın ve bornoz hediye edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 15:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?