4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Ücretsiz internet evi açıldı

Türkiye çapında her yıl kutlanan internet haftası etkinlikleri kapsamında Kocasinan Belediye binası içerisinde, Türk Telekom internet evi Kayseri Valisi Mevlüt Bilici tarafından törenle açıldı.

Kocasinan Belediyesinde açılışı yapılan internet evinin açılışından önce bir konuşma yapan Kayseri Türk Telekom İl Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, Türk Telekom’un eğitime destek konusundaki kararlığı kapsamında devam eden projeleri anlattı. Bu proje kapsamında il ve ilçe merkezlerde toplam 16 adet internet evinin kullanıma hazır hale getirildiğini ve her birinde de 20 bilgisayar ve bilgisayar masası, çalışma koltuğu ve switchin mevcut olduğunu dile getirdi.

Daha sonra konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise Kocasinan Belediye sınırları içerisindeki tüm internet evinin açılışını yapacaklarını, temiz ve kaliteli bir hizmet verecek olan internet evinin açılışının ikincisini de Barbaros mahallesinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kocasinan Belediyesi hizmet binası içerisindeki internet evi, Vali Bilici ve protokol üyeleri tarafından açıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 18:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semra seval IP: 88.254.209.xxx Tarih : 20.04.2008 09:13:48

süper bir çalışma çok güzel bir etkinlik.belediyede işi olan birinin kolaylıklara kavuşturulması hafife alınacak bir hizmet değil.böyle bir projeyi hayata geçirenleri kutluyorum saygılar