30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

UEFA heyeti Kayseri'de

UEFA'nın Gürcistanlı delegesi David Petiashvili ile Eğitim Müdürü Marc Otten, Kayseri Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulundu. 

Futbol Federasyonu Stat Güvenlik ve Denetleme Müdürü Cenk Cem ile birlikte Kayseri'ye gelen Petiashvili ile Otten, Atatürk Stadı'nda Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Emre Ayan ve Genel Menajer Süleyman Hurma tarafından karşıladı. Burada kulüp yöneticileri ile kısa bir toplantı yapan Petiashvili, daha sonra stadı gezerek incelemede bulundu. Gazetecilerin incelemeden kısa bir süre görüntü almalarına izin verilen denetimde Petiashvili, bol bol fotoğraf çekti ve notlar aldı. Heyette bulunan kameraman ise denetimleri saniye saniye görüntüledi. 

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, Inter-Toto Kupası'nda başarılı olmaları durumunda UEFA Kupası'na katılacaklarını söyledi. UEFA'nın Inter-Toto'ya ilk kez katıldıkları için kulüplerini ve stadı denetlediğini ifade eden Hurma, "Sevinerek söylüyorum ki biz bu denetlemeye hazırız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu denetimin bir başka nedeni daha var. UEFA kriterlerini yakalamış kulüplerden biriyiz. Bu yetki Futbol Federasyonu'nda ancak UEFA isterse gelip denetleyebilir. UEFA da bir taşla iki kuş vurdu. Hem stadın hem de kulübümüzün uygunluğunu denetlemek için Gürcistanlı delegesini ve federasyonun güvenlik ve stat müdürünü gönderdi'' dedi. 

Petiashvili'nin, raporunu daha sonra hazırlayacağı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 18:45:36
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 19:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?