5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Ülkü Ocakları Arvasi'yi unutmadı

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI SEYYİD AHMET ARVASİ'Yİ UNUTMADI

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Seyyid Ahmet Arvasi'yi rahmetle andı.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen programa, Eğitim-Sen 1 ve 2 No'lu Şube Başkanları Ali Benli ve Ali İhsan Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Türk Diyanet Vakfı Başkanı Adem Çavuşoğulları, Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nden Mustafa Karakuş, Taha Zeki Karaköse, gazeteci Hüdavendigar Onur ve Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Ülger'in konuşmasından sonra Diyanet Vakfı Başkanı Adem Çavuşoğulları hatim duası okudu. Slayt gösterisinden sonra Erciyes Üniversitesi öğrencileri Selim Şahin, Adnan Kök de Arvasi'nin şiirlerini okudular.

NLP Uzmanı Hakan Fatih Karakaş ile Gazeteci Hüdavendigar Onur da Seyyid Ahmet Arvasi'yi anlattı. Hüdavendigar Onur, "Seyyid Ahmet Arvasi'yi anmak üzere burada toplandık. Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin'in soyundan gelenlere 'Seyyid' denir. Hocamız da 'Seyyid'dir" dedi. Üniversite talebelerine Ahmet Arvasi'nin eğitim ile ilgili görüşlerini anlatan Onur, "Burada sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyuyorum" diye konuştu.

Kayseri Ülkü Ocakları adına Hüdavendigar Onur'a plaketi, MHP eski Milletvekili Op.Dr. Seyfi Şahin verdi.

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI SEYYİD AHMET ARVASİ'Yİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:52:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 13:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?