30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Ülkü-Tek'in Ramazan etkinlikleri

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Alkan, Türk Milleti olarak içinde bulunduğumuz durumun son derece kaygı ve endişe verici bir hal aldığını söyledi.
 
Elmacıoğlu Restorant'ta düzenlenen geleneksel iftar yemeğine MHP Eski Milletvekili Hamdi Baktır, MHP Eski Kayseri İl Başkanı Mazhar Gündoğ, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli, Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Ünal Polat ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Yemeğin ardından bir konuşma yapan ÜLKÜ-TEK Kayseri Şube Başkanı Ali Alkan, son zamanlarda Türkiye'nin içinde bulunduğu durum hakkında çok konuşulması gereken konu olduğunu ifade etti.
 
Alkan, "Türk Milleti olarak içinde bulunduğumuz durum son derece kaygı ve endişe verici bir hal almıştır. İçerde kimliğini dışarıda kişiliğini her geçen gün artarak kaybeden bir millet ve devlet haline gelmenin derin acısını ve sancısını yaşıyoruz. Gelecek ile ilgili kaygı ve korkularımız her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Ne yapacağımızı bilmemenin, isteyip de bir şeyler yapamamanın çaresizliği ve aciziyeti içerisinde çırpınıp durmaktayız. Yarım asırdır her şeyimizi bu millete adamışken, bu millet için hayatımızı, hürriyetimizi, istikbalimizi feda etmişken, hala bu millete kendimizi anlatamamış isek biz nerede yanlış yapıyoruz diye sormak istiyorum. Uğruna canlar feda ettiğimiz devlet bize sahip olamadıysa. Bize sahip olacak devlete biz hakim olamadık ise, yada devlet biz olamadık ise nerede bir eksikliğimiz var diye sormak istiyorum. Aziz dava arkadaşlarım, hülasası demek istiyorum ki. Allah'a karşı, yerin altındakilere ve yerin üstündekilere karşı geçmişimize ve geleceğimize karşı büyük vebal ve sorumluluk altındayız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 11:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?