5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Ümitli bekleyiş sürüyor

KAYBOLAN ÇOCUKLARIN AİLELERİ ÇİFTE BAYRAM YAŞAMAK İSTİYOR

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan 2'si kardeş 3 çocuktan hala haber alınamıyor. Ahmet Tuna ve Dilbura Tekin'in annesi Leyla Tekin, "Çifte bayram yaşamak istiyoruz. Ne olur yavrularımızı bırakın. Yoksa bizim bayramımız olmayacak" dedi.

Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Ahmet Tuna (8) ve Dilbura Tekin (6) ile Türkan Ay'ın (12) aileleri, ümitli bekleyişlerini sürdürüyor.

Geçen 67 günün kendilerine adeta 67 yıl gibi geldiğini, günlerinin geçmediğini söyleyen anne Leyla Tekin, umutlarını koruduklarını ve çocuklarının her an kapıdan içeri gireceklerini hayal ettiklerini söyledi. Anne Leyla Tekin, "Yavrularımızı, bu Kurban Bayramı'nda bari serbest bırakın. Hiç mi vicdanınız yok? Biz bayram yapamıyoruz. Bize bayram, yavrularımızın geleceği gün olacaktır" diye konuşarak gözyaşları döktü.

Aynı acılarla yavrusunu bekleyen 12 yaşındaki Türkan Ay'ın annesi Özlem Ay ise, ''Kızım ve Tekin ailesinin çocukları yoksa bize de bayram yok. Ne olur yavrumuzu bırakın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 13:47:04
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 14:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?