7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Üniversitelinin hazin sonu

Kayseri'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisi, çalıştığı inşaatın 9'uncu katından asansör boşluğuna düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. İş arkadaşları ve polis, gencin öldüğünü inşaata gelen babasına bir türlü söylemedi.

Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi Ardıç Sokak'ta bir inşaatta çalışan Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü 2. sınıf öğrencisi C.T., yük asansörü yardımıyla üst kata tuğla çıkarmak istedi.

İddiaya göre 9. kata geldiğinde asansör halatının kopmasıyla boşluğa düşen üniversiteli genç, feci şekilde hayatını kaybetti. Düşerken kolu kopan gencin başından da darbe aldığı görüldü. İş arkadaşları yaşanan olayın şokunu üzerinden atamazken, polis olay yerine güvenlik şeridi çekilerek bölgede inceleme yaptı.

Öte yandan inşaat alanına gelen C.T.'nin babası Ahmet T., polis ve iş arkadaşlarının yanına koşarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Polis ve gencin arkadaşları, oğlunun öldüğünü bir türlü söylemedikleri Ahmet T.'yi inşaat alanından uzaklaştırmak istedi.

Bir süre sonra durumu öğrenen baba sinir krizleri geçirdi. Derslerinde başarılı olduğu belirtilen C.T.'nin cansız bedeni, savcının yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2011 Perşembe 18:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?