1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Unutulan eşyalar sahiplerini bekliyor

Belediye otobüslerinde dalgınlık sonucu cep telefonundan takma dişe kadar unutulan birçok eşya, Otobüs Hareket Merkezi'nde sahiplerini bekliyor.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Şefi Metin Demirpolat, yolcuların bir anlık dalgınlık sonucu otobüslerde bazı eşyalarını unuttuğunu ve unutulan eşyaların da sahiplerine teslim edilmek üzere Kümbet Hareket Amirliği deposunda bekletildiği belirtti.

Cep telefonundan takma dişe kadar birçok eşyanın depoda bekletildiğini kaydeden Demirpolat, "Son yıllarda halk bilinçlendi. Eskiden çok daha fazla unutulan eşya geliyordu. Bu günlerde bu durum biraz azaldı. Vatandaş, takma dişten cüzdana, ehliyetten ruhsata, telefondan anahtarlığa, kredi kartından kol saatine kadar bir çok eşyalarını unutabiliyor. Otobüs şöforleri de bunları hareket amirliğine makbuz karşılığı teslim ediyor. Bizle rde kredi kartı, nüfüz cüzdanı gibi önemli belgeleri ilgili yerlere bildirmek suretiyle de sahiplerine ulaştırıyoruz. Ulaşamadığımız eşya sahiplerini de Kümbet Hareket Amirliği'ne bekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 14:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ünsar IP: 88.229.217.xxx Tarih : 13.06.2008 17:38:41

bu konuda duyarlı oldugu için işletme şefi METİN DEMİRPOLAT a teşekkür ederiz