3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Üvey babasıyla kaçan kız hamile çıktı

Kayseri'de üvey kızı Ö.D'yi kaçırdığı iddia edilen Yılmaz Gökçe, hamile olduğu belirtilen Ö.D ile birlikte Konya'da polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Meram Emniyet Müdürlüğü araştırma ekipleri, yaptıkları çalışmada, üvey baba Yılmaz Gökçe ile Ö.D'yi Kozağaç Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katında yakaladı.

Kayseri'den Konya'ya geldikten sonra aracını sattığı öğrenilen Yılmaz Gökçe'nin yakalandığı apartmanın sakinlerine “kalacak yerimiz yok, hem apartmanın çatı katında eşimle birlikte yaşayayım, hem de kapıcılık yapayım” dediği ileri sürüldü.

7 buçuk aylık hamile olduğu öğrenilen Lise 4. sınıf öğrencisi Ö.D. Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle'de oturan Gökçe ailesi, bir süre önce Erkilet Beldesi yakınlarındaki Yamula Barajı kıyısına piknik yapmak için gitmiş, iddiaya göre, baba Yılmaz Gökçe (36), 17 yaşındaki üvey kızını yanına alıp “Kuşçu beldesindeki annemin evine uğrayıp döneceğim” diyerek ayrılmış, ancak geri dönmemişti.

Anne Fatma Gökçe de (42) Cumhuriyet Savcılığına ve polise başvurmuştu.

AA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 12:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?