7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Uyanık Kayserili kombine peşinde

UYANIK KAYSERİLİ KOMBİNEYİ BEDAVAYA GETİRMENİN PEŞİNDE

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın kombine biletlerinin hangi koşullarda alınması gerektiği hususunda yaptırdığı ankette ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Ankette, kombine sahiplerinin eş ve çocukları ile girebilmesi, maç günü tramvayın ücretsiz olması ve Lig Tv paketini istemesi Kayserili'nin kıvrak zekasıyla bileti 'beleşe' getirebilmenin peşine düştüğünü gösterdi.

Kayserispor Genel menejeri Süleyman Hurma, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor'un hedeflerini anlattı. Başarının kaliteli oyuncu ile iyi bir takım kurmak olmadığının altını çizen Hurma, "Ancak başarı taraftar ile birlik içerisinde olursak sağlanır" dedi.

Yaptırdığı ankette ilginç isteklerin ortaya çıktığını ifade eden Hurma, "Kombinelerin hangi koşullarda alınması gerektiği hususunda anket yaptırdım. Ankete katılan vatandaşlar, şampiyonluğa oynayacak bir takıma inanmak istedikleri belirtirken, kombine bilet sahiplerinin eş ve çocuklarıyla maça girebilmesi isteniyor. Ayrıca ankette çıkan sonuçta maç saati tramvayın ücretsiz olmasını isteyen insanlar Lig Tv paketi de istiyor ve bu da 125 liraya olacak. Biz bunu böyle yapamayız. Burada baki kalacak bu şehrin insanlarıdır. Hep birlikte coşku oluşturabilirsek, çok daha başarılı olabiliriz" dedi.

 "KAYSERİSPOR ÜLKENİN EN GÜÇLÜ KULÜPLERİNDEN BİRİ OLDU"

Hurma, "Övünerek söylüyorum ki Kayserispor şu anda bu ligin, bu ülkenin en büyük en güçlü kulüplerinden biri oldu. Şu anda kadromuzdaki oyuncularımızın 2-3'ü hariç hepsi milli takımda oynuyor. Kayserispor kendi hedefine ve felsefesine yönelik transferlerini yapıyor. Bizim kendimize göre felsefemiz, tüm kamu oyunun takdir etti. Şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu kurduk" dedi.

 "10 YIL TRANSFER YAPILMASA ÇOK CİDDİ KADRO İLE YOLUMUZA DEVAM EDEBİLİRİZ"

Çok ciddi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Hurma, "Kayserispor, 10 yıl hiç transfer yapmasa yine çok ciddi ve güçlü bir kadroya sahip olacaktır. Bundan dolayı gurur duyuyorum. Önümüzdeki günlerde de transfer ettiğimiz oyuncuları tanıtacağız. Şampiyonluğa oynamak, iyi bir takımla ve güçlü bir kadro ile olmaz, taraftarın medyanın coşku oluşturması gerekiyor. İnanıyorum ki bütün güçlerimizi maksimum şekilde kullanırsak hepimizin gurur duyacağı bir takım olmuş olacağız" diye konuştu.

 "GÖKHAN ÜNAL İNŞALLAH KAYSERİSPOR'UN OYUNCUSU OLACAK"

Gazetecilerin Gökhan Ünal'ın transferi hususunda bir sorunun olup olmadığı yönündeki sorusunu yanıtlayan Hurma, "Sorun olsun isteyenler var ancak inşallah Gökhan Ünal, Kayserispor'un oyuncusu olacaktır. Kral kendi tahtına dönüp tahtında golleri atmaya devam edecektir. Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal için de bu aynıdır. Bugün, yarın veya 10 yıl sonra bu oyuncular ne zaman isterlerse gelip takımda yerini alabilirler. Bu oyuncular formayı yeterince ıslattılar ve giderken kulüplerine para kazandırdılar. Canlarının istediği zaman kadroda bulunurlar" dedi.

 "MEHMET TOPUZ 38 YAŞINDA OYNAYACAĞIM DERSE GELİP OYNAR"

Vefa borcu olan oyuncuların bulunduğunu kaydeden Hurma, "Mehmet Topuz, 38 yaşında oynayacağım derse gelip oynar. Gökan Ünal, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz'a karşı vefamız var. Formayı iyi ıslatıp hakkını vermeye çalışan oyuncular var. Lütfen siz de buna destek verin" ifadelerini kullandı.

 "GEREKİRSE TÜM OYUNCULARI DEĞİŞTİRİRİZ"

Şampiyonluğa oynayacak kaliteli oyuncular istediklerini belirten Hurma, "İnadımdır, bu takım şampiyonlar ligine gidecektir. Biraz daha çoşku istiyoruz, futbol şehri olmak istiyoruz en büyük arzumuz budur. Bizim 25 tane şampiyonluğa oynayacak kalitede oyuncuya ihtiyaç var. Bu kadro kurulana kadar gerekirse hepsi değişir. Kayserispor forması ağırlaştı o kalitede oyuncu oluşana kadar biz transfere devam edebiliriz" sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 18:03:02
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 15:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?