3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Uyuşturucu şebekesine darbe!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, Mersin ve Adana'dan temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kayseri'de satan 5 kişilik bir şebekenin 538 gram esrar maddesi ve 51 kök kenevir bitkisiyle birlikte yakalandığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü internet sitesinden edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, Mersin ve Adana'dan temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kayseri'de bulunan kullanıcı şahıslara para karşılığında sattıkları ve geçimlerini uyuşturucu madde ticaretinden sağladıkları belirtilen 5 kişilik bir şebeke tespit edildi.

Yapılan operasyonda İ.C. (36), Z.C. (31), M.A. (29), Ş.K. (29) ve C.G. (40) isimli şahısların 538 gram esrar maddesi ve 51 kök kenevir bitkisi ile birlikte yakalandıkları ve suç örgütünün çökertildiği kaydedildi. Yakalanan şahısların adli makamlara sevk edildiği, Z.C.'nin serbest bırakıldığı, diğer 4 kişinin ise tutuklandığı belirtildi.

Ayrıca örgütten değişik tarihlerde kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 12 kişi hakkında ise "kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde temin etmek" suçundan tahkikat evrakı düzenlendiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 17:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?