5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vakıftan fakir öğrencilere yardım

Kayseri'de bulunan Mehmet Ayata Vakfı, ihtiyaç sahibi 260 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Organize sanayi bölgesi içerisinde yer alan Osman Kavuncu Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen yardım dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Vasi Arat, Mehmet Ayata Vakfı kurucu Başkanı Mehmet Ayata, Vakıf Başkan Yardımcısı Hafize Çevik ve okul yetkilileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Mehmet Ayata Vakfı Başkan Yardımcısı Hafize Çevik, böyle bir organizasyonda yer almanın kendilerine mutluluk verdiğini belirterek, "Milli eğitimde belirli noktalarda ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunuyoruz. Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet Vasi Arat'ın da huzurunda okul müdürümüze, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ürünlerimizi teslim ediyoruz. İnşallah aynı şekilde hocalarımızın verdiği bilgiler doğrultusunda yine öğrencilerimize yardım edeceğiz. Bu bağlamda da hayırseverlerinde öğrencilere yardımcı olmaları konusunda da teşvik etmiş oluyoruz. Bu olaya vesile olan herkese de teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Vasi Arat ise, Mehmet Ayata Vakfı'nın daha önceleri de öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunduğunu kaydederek, "Bu günlerde yardıma muhtaç öğrencilerimize kaban, gömlek ve diğer yardımlarda bulunarak, kışı daha rahat geçirmelerine vesile olacaklar. Yardımlarının devamını dilerken, tüm Mehmet Ayata Vakfı yetkililerine de teşekkür ederim" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan ve içerisinde kaban, gömlek ve eğitim seti gibi ürünler bulunan paketler, Osman Kavuncu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Pancar'a teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 12:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?