1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Vali Bilici görevine başladı

Kayseri Valisi Osman Güneş'in İçişleri Bakanlığı Müşteşarlığı görevine atanmasının ardından Kayseri Valiliği görevine atanan Mevlüt Bilici, Kayseri'de görevine başladı.

Öğle saatlerinde Vali Mevlüt Bilici'yi Kayseri protokolü çiçekle karşıladı. Protokol ile tek tek tokalaşan yeni Vali Bilici, daha sonra tören mangasını selamladı. Karşılama töreninin ardından makamına geçen Vali Bilici, Kayseri gibi yükselen bir şehre Vali olarak atanmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Vali Bilici, “Kayseri'yi insanlar dışarıda, birlik, beraberlik, huzur şehri ve modern bir kent olarak tanıyor. şehre girdiğim andan itibaren buraya gelene kadar, sokağında, caddesinde maddi, manevi bir güzellik görüyorsunuz. Kayseri Anadolu'nun incisi, marka olmuş bir şehir. Öte taraftan gurur kaynağımız sayın cumhurbaşkanını yetiştirmiş. Kayseri'nin toprağı verimli, bereketli. Çünkü; Türkiye'yi burakın, dünya çapında büyük bilim adamları, devlet adamları yetiştirmiş bir kent. Kayseri'de Türkiye'ye örnek olabilecek bir birliktelik var. Bu konuda Kayseri'yi kıskanan çok kişi var. Keşke bizimde böyle bir şehrimiz olsun diyenler var. Ben böyle bir ilde görev yapma ayrıcalığına nail oldum, Allah'a şükür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 15:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?