5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vali Bilici'den bayram mesajı

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, toplumsal yapıyı güçlendiren ve yaşamımızı zenginleştiren bir bayramı daha huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Mevlüt Bilici, bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu belirtti.

Vali Bilici, “Bu bayramın da, dargınlıklar ve kırgınlıklar bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını, eski bayramların coşkusunda geçmesini dilerim. Türk milleti binlerce yıllık tarihinde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmuş, tüm tehditlere ve saldırılara karşı ayakta kalmıştır. Milletimizi güçlü kılan, kahramanlıklarıyla ve dayanışmasıyla tarihte öne çıkaran işte bu birlik ve beraberlik ruhudur. Ülkemizin üzerindeki emellerini tarihin hiçbir döneminde gerçekleştiremeyen kimi güçler, vatandaşlarımız arasında suni ayrılıklar oluşturarak, huzur ve mutluluğumuzu bozmaya çalışmaktadır. Milletimiz, baskılara, saldırılara, tahriklere ve yönlendirmelere karşın birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyerek, Türk milleti ebediyen payidar olacaktır. Huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayından sonra, bayramı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbir alınmıştır. Polislerimiz, jandarmamız, sağlık görevlilerimiz, zabıtalarımız ve diğer ilgililer görevlerinin başında ve sizlerin hizmetinizde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bir bayram daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve gururuyla, hepinizin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 13:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?