3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Vali Bilici'den Bayram mesajı

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, bayramların fert, aile, toplum ve millet olarak bütün gönüllerin sevinç ve neşe günleri olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Mevlüt Bilici, “Bu günlerin getirdiği birlik ve beraberlik, kaynaşma ve bütünleşme, coşku ve mutluluk tabloları hafızalarda ve gönüllerde güzel izler bırakmakta ve her yıl bu güzelliklere yenileri eklenerek bilinçlerimiz tazelenmektedir. Manevi atmosferin en yoğun bir şekilde hissedildiği, güzelliklerin etrafımızı sardığı, neşe ve sevinç günü olan bayramların, insani ve dini güzelliklerin, iyiliğin ve faziletin yerleşmesinde, milli duyguların kuvvetlenmesinde çok önemli bir yeri vardır. Bu bayramları fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu bayramda, dargınlıklar ve kırgınlıklar bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını umut ediyorum.

Huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayı, saygıdeğer hemşerilerimizin gayretleriyle tam bir yardımlaşma ve dayanışma ayı olmuştur. Paylaşma ve yardımlaşma gibi insani davranışlarımızın bayramdan sonrada devam etmesi en büyük dileğimizdir. Huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayından sonra, bayramı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbirler alınmıştır. Polislerimiz, jandarmamız, sağlık görevlilerimiz, zabıtalarımız ve diğer ilgililer görevlerinin başında ve hizmetinizde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bir bayram daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve gururuyla, hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?