5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vali Bilici'den moral ziyareti

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve beraberindekiler, Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor ziyaret ederek, moral desteğinde bulundu.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, beraberindeki İl Özel İdari Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile birlikte kulüp tesislerinde Erciyesspor'u ziyaret etti. Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Sabri Büyükbahçeci ve kulüp yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Mevlüt Bilici ve beraberindekiler, futbolcu ve teknik heyetle tek tek tokalaşarak tatlı ikram etti. Hafta sonu kendi evinde Güngören Belediyespor ile karşılaşacak olan Erciyesspor'a başarılar dileyen Vali Mevlüt Bilici, her zaman iddia ettiğini belirterek, Erciyesspor'un yenemeyeceği bir takımın olmadığını söyledi. Vali Bilici, "Ancak şansızlıklar yakamızı bir türlü bırakmıyor. Umuyorum Güngören Belediyespor maçında şansızlığımızı kırıp, bu maçı kazanacağız. Kabiliyetiniz ve performansınıza uygun bir oyun oynarsanız kazanacağınızdan hiç şüphemiz yok. Şehir olarak, idareciler olarak bizler ve siz futbolcular kenetlenmemiz
gerekiyor" dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise, Vali Bilici olmak üzere tüm şehrin takımın arkasında olduğunu belirterek, "Yeni teknik ekimizle birlikte vasfınızı sahaya indireceksiniz. 2-3 galibiyet aldığınızda inanıyorum ki Erciyesspor daha iyi yerlere gelecektir. Şehir sizi seviyor ve destekliyor. Türkiye'de Erciyesspor denilince hafızalarda ve hatıralarda her zaman ayrı bir yeri vardır" dedi.
Takım kaptanı Evren Turan da, geçmişe dönmek istemediklerini ifade ederek, "Bu duruma Erciyesspor'u bizler getirdik. Bu durumdan da çıkartacak olan yine bizleriz. Önümüzde 8 final maçımız var. Bu maçların ilki de Güngören maçımız. Bu maçı alarak inanıyorum ki üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız. Hedefimiz öncelikle Erciyesspor'u bu sezon ligde bırakmak, önümüzdeki sezonda Süper Lig'e çıkmak olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 22:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?