1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Vali Güneş'e bakanlık sürprizi

İçişleri Bakanlığı görevine atanan Kayseri Valisi Osman Güneş, bunun beklediği bir gelişme olmadığını, bu haberin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. 

Valilik makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan yeni Bakan Güneş, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'nun kendisi üzerinde büyük bir emeği geçtiğini ve bu görevi kendisinden devraldığı için şanslı olduğunu belirtti. Yeni Bakan Osman Güneş, akşam üzeri İçişleri Bakanlığı görevine atandığını telefonla öğrendiğini söyleyerek, yeni görevinin büyük bir sorumluluk gerektiren bir hizmet olduğunu belirtti. Yeni Bakan Güneş, "İçişleri Bakanlığı'nın çok iyi gelişmiş bir kadrosu bulunuyor, geçmişi iyi, oturmuş bir bakanlık. Şu anda önemli bir dönemde görev yapacağız" şeklinde konuştu. 

Bu gece Ankara'ya gitmek üzere yola çıkacağını belirten Osman Güneş, Kayseri'de de hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğunu kaydetti. Yeni Bakan Güneş, "Kayseri'de vatandaşlara hizmet etmek de büyük bir şerefti. 1.5 yıla yakın bir süre Kayseri'de hizmet ettik ve bunun için mutluyum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2007 Pazartesi 22:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?