4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Veral'dan bayram mesaji

Kayseri'nin Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bütün Müslümanların bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevinci içinde olduklarını ifade eden Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Ramazan ayında kazanılan güzel duygu ve yüksek değerlerin Ramazandan sonrada devam etmesini istedi.

Bayram günlerinin birlik beraberlik, saygı ve sevgi günleri olduğunu hatırlatan Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, "Sosyal hayatımızda sorumluluk, sabır, fedakarlık, paylaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı, toplum olarak bizleri manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayram günleri, kardeşliğin ve şanlı tarihimizin mukaddes ve ölmez değerleriyle, özenle örülmüş birlik, beraberlik, kardeşlik, saygı ve sevgi günleridir. Bayram günlerini, kırılan kalplerin onarılması için fırsat bilelim, özellikle büyüklerimizi unutmayalım ve onların hayır dualarını alalım. Hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlayalım. Öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülümsemesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olalım. Ramazan ayında kazandığımız güzel ve yüksek değerleri Ramazandan sonrasında da koruyup yaşamaya çalışalım. Bu açıdan baktığımızda bayramların toplumlar için beklenen ve özlenen güzel günlerin simgesi oldukları görülmektedir. Bu duygu ve düşünceler içinde, kutlamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı'nın ülkemize, insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diliyorum. Yine bu samimi duygular içerisinde hemşerilerimizin bayramlarını en iyi dileklerimle kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 13:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?