5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Vitrini kapatıp kuyumcu soydular

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bir kuyumcuya gelen hırsızlar, vitrine astıkları siyah perde sayesinde görünmeden alarmı devre dışı bıraktıktan sonra içeri girerek kasayı oksijen kaynağıyla açıp içindeki ziynet eşyalarını çaldı.

İncesu ilçesindeki Belediye İşhanı'nın altındaki kuyumcuya gelen hırsızlar, önce vitrine siyah bir perde astı. Perdenin arkasına geçen hırsızlar, alarmı devre dışı bırakıp kapıyı zorlayarak açtıktan sonra içeri girdi. İş yerindeki 2 büyük kasadan birini oksijen kaynağıyla açan hırsızlar, içindeki ziynet eşyalarını aldı. İkinci kasayı da oksijen kaynağıyla açmak isteyen hırsızlar, içinin boş olduğunu görünce tezgahtaki ziynet eşyalarını da alarak olay yerinden ayrıldı.

Hırsızlık, iş yeri sahibi Ahmet A'nın sabah dükkanına gelmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen polise bildirdiklerini, olay yeri inceleme ekibinin parmak izi aradığını belirten Ahmet A, “İncesu'da oksijen kaynağıyla yapılan ikinci hırsızlık olayı bu oldu. İki olay arasında çok kısa bir süre var. Bu hırsızlık olayları nedeniyle bütün esnaf arkadaşlarımız tedirgin oldu. Hırsızların kısa sürede bulunup adalete teslim edilmesini istiyoruz” dedi.

Soruşturma sürdürülüyor.

AA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 23:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?