4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

'Viyana Gecesi' kulakların pasını sildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Prof. Bileck ve Viyana Solistleri, 'Viyana Müziği Buketi' adlı unutulmaz bir konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleşen konsere Avusturya Türkiye Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun ilginin yaşandığı konser de klasik müziğinin ustaları Prof. Bileck ve Viyana Solistleri, Kayserili müzik severlere hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Neşeli geçen konser sonunda Avusturya Türkiye Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer ve Şef Prof. Bileck'e çiçek takdim eden Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın bu muhteşem konserden dolayı orkestraya teşekkür ederek kendilerini bir kez daha Kayseri'de görmek istediklerini belirtti.

Avusturya Türkiye Büyükelçisi Dr. Heidemaria Gürer ise “Kayseri, Avusturya Büyükelçiliği için çok önemli bir şehir oldu. Çünkü Mayıs ayı içerisinde Avusturya Cumhurbaşkanımız Kayseri'yi ziyaret etti. İnşallah bu konserlerin devamı gelir ve Kayseri'de yeniden sizlerle beraber oluruz” dedi. Prof. Bileck ise Kayseri'yi çok beğendiğini ve yeniden Kayseri'ye gelmek istediklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 16:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?