4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Voleybolcular sahaya iniyor

Salon sporlarında Kayseri'yi temsil eden Melikgazi Belediyespor voleybol takımı, ilk maçını bu Pazar Kayseri'de oynayacak.

Bölgesel Basketbol liginin yapılan fikstür çekimi ve eşleşmeler neticesinde Melikgazi Belediyespor Baksetbol Takımı, bu sezon Güney illerinin takımları ile eşleşti.

Ankara'da yapılan kura çekiminde Güney grubunda yer alan Melikgazi Belediye Spor Basketbol Takımı, play - off 'a kalabilmek için mücadele verecek.

Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı, iyi bir fikstür çektiklerini belirterek, 1 Kasım tarihinde başlayacak olan lig öncesi çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Danacı, “Kadromuza yaptığımız takviyeler ile güç kattık. Oynayacağımız hazırlık maçları ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Belediye Voleybol takımının ilk maçını Çankaya Belediyespor ile 12 Ekim Pazar günü saat 13.30'da İbrahim Bamyacıoğlu Spor Salonu'nda karşılaşacak. Takım Antrenörü Fuat Kalay, Melikgazi Belediyespor'un Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde şehri temsil ettiğini hatırlatarak, sezon öncesi çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

Kalay, “Artık maç saatini beklemeye başladık. Yaptığımız takviyeler ile takımımız daha da güçlendi. Oynadığımız hazırlık maçları ile uyum meselesini büyük ölçüde hallettik. Şimdi söz sırası oyuncularımda, İnşallah Kayserili voleybol severlerinde bize vereceği destek ile Çankaya Belediyepor'u mağlup edip, lige fırtına gibi girmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 10:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?