7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Yağmur'un mutlu günü

YAĞMUR'UN MUTLU GÜNÜ

Kayseri Güneş Gazetesi ve Dergah Matbaası'nın sahibi Rahmi Yağmur'un oğlu Ferhan Yağmur, hayatını Sevinç Ekinci(Yağmur) ile birleştirdi. Görkemli düğünde çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıydı.

Flamingo Düğün Salonu'ndaki görkemli düğün iş dünyasının yanı sıra siyasileri de bir araya getirdi.

Mehterah takımının gösterisiyle başlayan düğüne Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Başkanı Mete Eke ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı Başkanı Serkan Tok, MHP MYK Üyesi Mustafa Eraslan, MHP Milletvekili adayları Yusuf Halaçoğlu, Nihat Canpolat, Mazhar Gündoğ, Hüseyin Tekin, Sami Eker, Ayfer Solak, Levent Livdumlu, Faruk Çolak, Çağan Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çağan ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çift salona atılan güller arasında girdi. Hava fişek gösterilerinin de göz kamaştırdığı muhteşem düğünde, genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Çiftin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıydı. Nikah şahitleri ise MHP MYK Üyesi Mustafa Eraslan, MHP Milletvekilli adayları Yusuf Halaçoğlu, Nihat Canpolat ve Zakir Avşar oldu. Başkan Özhaseki, nikahı kıydıktan sonra genç çifte nasihatte bulunarak, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde, yakınları genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 12:07:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 12:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?