5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yapı Fuarı sönük başladı

Kayseri'de Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından, Yapı İnşaat Fuarı açıldı. Fuar alanı içerisinde yer alan Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan fuara 95 standa 150 firma ürünlerini sergiliyor.

Fuar'a olan ilginin az olması yüzleri güldürmezken, Ağaoğlu Grup kendi stantlarına ziyaretçilerin ilgi göstermesinden memnun. Win Life Türkiye Bölge Dispiritörü olan Ağaoğlu Grup PVC kapı ve pencere sistemlerini fuarda ziyaretçilere mehter takımının gösterileriyle ürünlerini sergiliyor. Konuyla ilgili basına bilgi veren Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kadir Sepici, fuara ilginin az olduğunu, yalnız ziyaretçilerin Ağaoğlu'nun standına ilgi gösterdiğini söyledi.

Fuara 100 metrekare ile en büyük stantla katıldıklarını belirten Sepici, "Ağaoğlu grup olarak 30 bayiye sahibiz. Bu fuara da en büyük stantla katıldık. Kayseri'nin birçok yerinde standımız ve showroomlarımız da mevcut. Kayseri'nin yüzde 20'sine hitap eden bir firmayız. Firma olarak dış ticarette de büyük açılımlar yapıyoruz. Fuara olan ilginin az olması ise bizi üzerken, standımıza olan ilgiden gayet mutluyuz" dedi.

Sepici, Nevruz bayramını da fırsat bilerek stantlarında çeşitli etkinlikler yaptıklarını kaydederek, "Kültürümüzde yer alan nevruz bayramının bizim için ayrı bir önemi var. Bunu yaşatmak adına mehter takımımızı standımıza getirdik. Böylece şenlik havasında ürünlerimizi ziyaretçilerimize sunuyoruz" diye konuştu.

Sepici daha sonra gelen ziyaretçilere ürün tanıtımında bulundu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 23:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?