3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Yapı Kooperatifine yoğun ilgi

Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Azim Deniz, kısa bir süre önce kurdukları kooperatife vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Hürriyet Demirciyazısı'nda yapılacak olan konutlar için üye kaydına başladıklarına bildiren Azim Deniz, hedeflerinin 2 etapta bin konut olduğunu kaydetti. S.S. Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifin'nin ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir atılım gerçekleştirdiğini ve 2009 yılının bahar ayında atılacak olan temelle birlikte 2011 yılında ilk konutların teslim edileceğini ifade eden Başkan Deniz, "Amacımız kooperatifimiz üyelerini mümkün olan en kısa sürede hayalindeki evlere kavuşturmaktır. Hürriyet Demirciyazısı'nda yapacağımız konutlar 129 metrekare ve 159 metrekare olacak. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapacağımız konutlarda tamamen TSE'li malzemeler kullanılacaktır" dedi.

Ev sahibi olmak isteye vatandaşların ara ödemesiz kira öder gibi ev sahibi olabileceğini vurgulayan Kooperatif Başkanı Azim Deniz, kısa bir süre önce üye kayıtlarının başlamasına rağmen yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, "Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız biran önce kooperatif büromuza gelerek ayrıntılı bilgi alabilirler ve üye kayıtlarını yaptırabilirler" diye konuştu.

Konutların planlanan zamanda bitirilerek çekilecek kura ile hak sahiplerine teslim edileceğini kaydeden Başkan Azim Deniz, Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'nin Büyükşehir Belediyesi ile hiç bir ilgisi olmadığını ve özel bir kooperatif olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 17:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?