5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Yardım kömürleri çalındı

BAŞBAKANLIK'TAN GÖNDERİLEN YARDIM KÖMÜRLERİ ÇALINDI

Başbakanlık tarafından fakir ailelere dağıtılması için Ankara'dan gönderilen yardım kömürleri, nakliye sırasında Kayseri'de çalındı.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesinde devriye gezen polis ekipleri, Gaziosman Mahallesi'nde tren rayları üzerinde durumundan şüphelendikleri 3 genci kontrol etmek istedi. Polisin 'dur' ikazına uymayan 3 genç, el arabasını ve taşımaya çalıştıkları torbaları bırakarak kaçtı. Ara sokaklara giren 3 genç izlerini kaybettirirken, olay yerinde bıraktıkları torbaları inceleyen polis ilginç bir olayla karşı karşıya geldi. Olay yerinde, 'Para ile satılmaz' ibaresi bulunan 13 torba kömür bulundu. Kısa süren

araştırma sonrasında, torbalarda kısa adı 'Fak-Fuk-Fon' olan Sosyal Yardımlaşma Fonu tarafından hazırlatılıp her yıl dar gelirli ailelere dağıtılması planlanan kömürlerin bulunduğu anlaşıldı.

Kayseri girişinde gara girerken yavaşlayan trene gizlice atlayan hırsızların, kömür torbalarını aşağıya attıktan sonra toplayıp el arabasıyla evlerine götürdükleri ortaya çıktı.

Polis kaçan hırsızları yakalamaya çalışıyor.

BAŞBAKANLIK'TAN GÖNDERİLEN YARDIM KÖMÜRLERİ ÇALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 15:47:05
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 16:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALIRIZA YIGIT IP: 94.218.181.xxx Tarih : 22.12.2009 21:37:26

DEMEKKI YARDIM KÖMÜRLERI ILK DEFA HAKIKI  IHTIYAC SAHIPLERINE GITMIS