7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Yarış pisti için kollar sıvandı

MOTOR SPORLARI YARIŞ PİSTİ İÇİN KOLLAR SIVANDI

Kayseri Erciyes Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Abdusselam Köse ve üyeleri, yapılması planlanan motor sporları pist projesi ve uygun arazı tespiti için İncusa'da incelemeler yaptı.

İncesu ilçesine gelen Başkan Köse ve Kayseri Erciyes Motor Sporları Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ziya Bahadır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Drag Şampiyonu Şevki Sızırlıoğlu, külüp üyesi Murat Eskici ve Yıldırım Öztekin'den oluşan heyet, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Motosiklet Sporları Federasyon Başkanı ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Yunus Uçar’ı ziyaretlerinin ve olumlu geçen görüşmelerinin ardından Kayseri’ de uluslararası motor sporları yarış pistinin hazırlık ve proje safhasına geçildiğini söyleyen Başkan Köse, "Pist için ilimizde 250 dönümlük uygun arazinin ve gerekli koşullar İncesu ilçesinde var" dedi.

İncesu Belediye Başkanı Karayol ise, bu tür spor alanı yapılmasının da ilçeye yarar sağlayacağını kaydetti.

Heyet daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Şahan, yaptığı açıklamada bu projenin büyük bir renk katacağını, kentteki insanların motor sporlarına ve ekstrem sporlarına olan bakış açısının değişeceğini vurgulayarak, projeye tam destek sağlayacaklarını ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak gereken neyse yapılacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 17:39:05
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?