2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Yaşlı kadına kalkan eller kırılsın!

Kayseri'de evine gelen sokak satıcısı kadınların saldırısına uğrayan yaşlı kadın yaralandı. Hastane doktoru, yaşlı kadının tedavisi sırasında görüntü almak isteyen gazetecilerin gözaltına alınmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Develi ilçesinde meydana gelen olayda, M.S. (54) ve Ş.S. (65) isimli yaşlı çiftin evine gelen sokak satıcısı kadınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, haymatlos kadınlar, yaşlı çifte vurmaya başladı. Bu sırada Ş.S., kadınların darp etmesi sonucu yaralandı. Yaralanan Ş.S, olay yerine gelen ambulans ile önce Develi Devlet Hastanesine, ardından da Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil doktoru Caner Naçar, Ş.S.'nin hastanede tedavisinin yapıldığı sırada, görüntü almak isteyen gazetecilere bağırarak, görüntü almalarına izin vermedi. Daha sonra da polis ekiplerine şikayet ederek, gözaltına alınmalarını istedi.

Yaralı Ş.S.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilirken, jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren, bayanların yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 16:03:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?