30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Yaz akşamları renklenecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türk Sineması'nın son dönemlere damgasını vuran filmleriyle yeniden "açık havada sinema keyfi" etkinlikleri düzenlenecek. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı Oktay Durukan, yaz akşamlarında açık hava sinema keyfinin ikinci kez düzenlendiğini belirterek, "Bir dönem yaz akşamlarının vazgeçilmez keyfi olan, insanların ailecek eğlenmeye gittikleri belki de tek mekan olan yazlık sinemayı bu yıl yeniden hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören yaz sineması gösterimlerine bu yıl 10 Ağustos'ta başlıyoruz. 8 Eylül'e kadar sürecek olan Yaz Sineması Keyfi'nde son dönemde Türk Sineması'nın büyük ses getiren filmlerin gösterimi yapılacak ve Kayserili hemşehrilerimiz ücretsiz olarak izleyebilecekler" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Yazlık Sinema programı şu şekilde: 

"Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da her gün saat 20.30'da başlayacak olan 'Yaz Akşamları'nda 2. Sinema Şenliği'nde 'Babam ve Oğlum, Organize İşler, Keloğlan Kara Prense Karşı, Gönül Yarası, Hababam Sınıf Üçbuçuk, G.O.R.A, Buzdevri, Minyeli Abdullah, Kurtlar Vadisi Irak, Eşkıya, Reis Bey, Asmalı Konak, Sky Kaptan, The İmam ve Güle Güle."
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 14:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?