4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yaz okulları ilgi görüyor

Talas Belediyesinin açtığı yaz okullarına katılan 328 öğrenci yaz tatillerini çok iyi değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyor. 7 ayrı dalda açılan yaz okulları Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek.

Talas Belediyesi Uluğbey Bilgi evinde Temmuz ayında başlatılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Çocuk Meclisi tarafından organize edilen yaz okulları dolu dolu geçiyor.

Yaz okullarına katılan 328 öğrenci tatillerini en iyi şekilde değerlendirirken, ailelerde çocuklarının hem eğlenip hem de faydalı bilgiler edinerek iyi vakit geçirdikleri için memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yaz spor okullarını ziyaret ederek öğretmenlerden bilgiler alırken öğrencilerle de yakından ilgilenerek sohbet etti.

Başkan Yıldırım, yaz okullarına ilginin fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ailelerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla bizlere emanet ederek yaz tatillerini en iyi bir şekilde geçirmelerini sağlıyorlar. Çocuklarımız yaz kurslarımızda çok güzel çalışmalarda bulunuyor. Özellikle ailelerin memnuniyeti bizi çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın verilen eğitimle birlikte gelişimi hocalarımız nezaretinde sürüyor. Geleceğimize sporla, sanatla ve çeşitli aktivitelerle yön vermemiz gerekmektedir. Yaz okullarımızın spor branşlarında; Yüzme, tenis, futbol, tekvando, voleybol konservatuar branşında ise bağlama ve gitar bölümlerine toplam 328 öğrenci katılarak eğitim almaktadır. Yaz okullarımızın yanı sıra yıl içerisinde de yine kurslarımız çocuk meclisimiz nezaretinde sürdürülmektedir” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 15:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?