4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Yaz Sinema Şenliği başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Yaz Sinema Şenliği, '120' adlı filmin gösterimiyle başladı.

Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, farklı ve renkli bir yaz akşamı yaşatmak için etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin talimatları çerçevesinde farklı ve keyifli yaz akşamları yaşatmak için programlar düzenliyoruz. 'Mahallemizde şenlik var' adlı program ile vatandaşlarımızın evlerine kadar gidiyor ve onlara müzikli, skeçli, eğlenceli akşamlar yaşatıyoruz. Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz yaz sineması şenliği ile de artık unutulmaya yüz tutan yazlık sinema geleneğini sürdürmeyi amaçlıyoruz. Gösterilen ilgi de bizi fazlasıyla memnun etti. Hepinize iyi seyirler diliyorum" dedi.

Vatandaşların ailece ilgiyle takip ettiği Yaz Sineması Şenliğinin ilk gününde '120' adlı filmin gösterimi yapıldı. Vizyona girdiği günden bu yana yurt çapında ilgiyle izlenen film, Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da da merakla izlendi.

Bugün saat 20.30'da yeniden gösterilecek olan '120' filminin ardından 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde de 'Beyaz Melek' adlı filmin gösterimi yapılacak.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 13:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?